Skip to main content

En gränslös golftävling den 31 augusti 2018

Idén till tävlingen kom under tidig höst och var från början en kompisgrej som tog fart där vi kände att vi ville arrangera en golftävling som vi vill ska överträffa alla förväntningar och som är öppen för både damer och herrar.

ETT GLATT OCH NYTTIGT ARRANGEMANG

Vi har plockat idéer från andra liknande arrangemang och sedan försökt sätt vår egen prägel på tävlingen. En viktig del var att vi också ville göra en samhällsinsats och vårt val föll på Barncancerfonden där vi från tävlingens sida garanterar att skänka ett belopp på minst 50 000 kr. Vår förhoppning är att det inte ska stanna vid denna summa då vi planerar flera aktiviteter under tävlingsdagen som förhoppningsvis genererar mer pengar till Barncancerfonden.

TÄVLINGSUPPLÄGG

Tävlingen bygger på att vi har cirka 20 st sponsorer som profilerar sig runt banan på olika sätt och har aktiviteter för att presentera sitt företag för deltagare och publik. Vi har ett maxtak på antalet utövare som är satt till 144 st deltagare och här hoppas vi att vi får en bra mix av både damer och herrar. Vi kommer att spela A-klass, B-klass och en lagtävling. Dessutom kommer vi ha diverse olika småtävlingar runt om på banan. Starten kommer att vara en shotgunstart med start cirka 10.00.

Tävlingen avslutas med en bankett och prisutdelning på Buddys där vi korar alla finalister. De slutgiltiga vinnarna kommer att utses på en golfresa till Turkiet dit 12–14 spelare åker och gör upp om den åtråvärda pokalen och givetvis äran.

Martin Forsström & Eric Bowallius

Nätverksträff den 16 maj på Quality hotel Vänersborg

By Uncategorized

Igår den 16 maj höll vi i Älvsvingen Invitational en mycket trevlig nätverksträff på Quality Hotel Vänersborg. Eftermiddagen bjöd också på en överraskning som kommer här:

Vi är stolta att kunna presentera Lilleby Entreprenad som ny partner till Älvsvingen. Lilleby Entreprenad är ett familjeföretag där Ted Nilsson tillsammans med hans son Fredrik driver bolaget. Ted & Fredrik vill gör något fantastisk för tävlingen och alla som spelar. Dom kommer nämligen att ha ett Hole In One pris på 250.000kr till den första kvinna eller man som lyckas göra detta på hål nr.7 på Onsjö GK.
Ett varmt Stort tack till Ted & Fredrik Nilsson på Lilleby Entreprenad.

Hålsponsor nr 10 Tommy Byggare

By Uncategorized

Dags att presentera en till av våra nya sponsorer som var med på årets tävling, ingen mindre än Tommy Byggare. De har försökt att vara med i flera år och i år gick det äntligen. Vid hål nr 10 höll de till tillsammans med Möbelmästarna och XL Bygg Nossebro.

Vi hälsar Tommy Byggare varmt välkomna till Älvsvingen Invitational.

Hålsponsor nr 11 Primahälsa

By Uncategorized
Varje år så har vi en del återkommande men också nya sponsorer. En som är ny för i år är Primahälsa som deltagarna träffade på hål nr 11. Där pratades om tips och tricks för god hälsa och vad du gör om någon får hjärtstillestånd.

Vi hälsar dem varmt välkomna till Älvsvingen Invitational.

Möt Ramirent

By Uncategorized

Nu är det en månad sedan Älsvingen Invitational 2023 hölls och det är dags att blicka tillbaka på denna härliga dag.

På plats träffade vi Ramirent som håller på med maskinuthyrning. I år var de hålsponsor för hål 9.A och bjöd på korv och ett leende på läpparna. Se mer i videon.

Vill du läsa mer om Ramirent gå då in på deras hemsida:
https://www.ramirent.se/

Ny hålsponsor XL Bygg Nossebro

By Uncategorized

Vi vart iväg hos XL Bygg Nossebro, en av våra hålsponsorer, för att träffa Christoffer Johnsson.

Kolla in videon där han bland annat pratar om varför de har valt att vara med i Älvsvingen och mycket mer.

HUVUDSPONSOR

HÅLSPONSORER

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

LEVERANTÖRER OCH PARTNERS

Marknadsföring

Bilar

Blommor

Bankett

Sponsor

Golfbana

Sponsor

Sponsor

Sponsor

Sponsor

Sponsor

Barncancerfonden

Älvsvingen kommer skänka minst 50 000 kr till Barncancerfonden. Det kommer även under själva tävlingsdagen genomföras en insamling.

Vi har valt att stötta barncancerfonden för att vi känner att barncancer är den sorgligaste formen av cancer. Vi vill att alla barn skall få möjligheten att växa upp och få ett bra liv.

ANMÄLAN

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ANMÄLANKLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ANMÄLAN

Anmälan är nu öppen!
Tävlingen spelas på Onsjö Golfklubb  där 25 st sponsorer kommer att profilera sig runt om på banan på olika sätt för att förgylla dagen för spelare och publik. Efter golfen väntar en härlig på bankett, prisutdelning, redovisning av insamlingen till Barncancerfonden och en hel del annat på Buddy`s Food, Bowling och Bar i Trollhättan.

Kostnad och betalning
Kostnaden är 2000 kr + moms och betalning sker med Bankgiro eller Swish

Obligatoriska uppgifter vid anmälan:
– Namn
– Golf -ID
– Eventuell annat namn som ska delta på middagen

Krav för deltagande:
– Handikappgräns: 36
– Minst 6st registrerade runder under 2018

Övrigt
– Ev vinstskatt betalas av pristagare

Hotell
– Vid anmälan kommer ni erhålla en bokningskod för Scandic Hotel Swania som ni använder om ni behöver boende. Använd koden vid bokning så är ni garanterad ett kampanjpris som gäller deltagare i Älvsvingen.