Skip to main content

Premiär för Älvsvingens partnerträff – ett gott sällskap

By 26 maj, 2023Uncategorized

En känsla av samhörighet och glädje var tonen för torsdagens nätverksträff för intressenter i Älvsvingen på Quality Hotel i Vänersborg.

Samtliga engagerade företag fick för några veckor sedan en inbjudan till vår sponsor och partnerträff. Av erfarenhet så har vi lärt oss att tid är något som man skall vara noga med att bruka, så vi ville göra något enkelt och samtidigt berikande för alla deltagare.

På scen hade vi under kvällen Martin Forsström och Glenn Karlsson från arrangörsstaben, Stefan Björklund var på mässa med jobbet och kunde inte deltaga. Som vanligt med mikrofonen i högsta hugg kunde vi genom eftermiddagen ledas proffsigt av pratglade Roger Karlsson.

Martin och Glenn summerade i stora drag läget inför årets tävling den 18 augusti, där ett deltagarrekord ser ut att vara anstående, med detta avses antal anmälda lag till tävlingen.

Något som gav stora applåder var dels att man med några tusen kronors marginal närmade sig en miljon kronor insamlade till barncancerfonden sedan starten 2018. Idag ingår även Älvsvingen Invitational i Barncancergolfen som utgörs av en samling tävlingar runt omkring i Sverige.

https://www.barncancerfonden.se/barncancergolfen/

En nätverksträff handlar om ett givande och tagande under goda sociala former. Det bjöds på god mat och dryck från Quality Hotel. Fyra sponsorer hade fått möjlighet att förbereda en presentation från scenen inför samtliga åhörare.

Henrik Ivansson från Bilia gav oss en insyn i hans och företagets utveckling de senaste 15 åren och en glimt av vad vi kan förvänta oss från fordonsbranschen den kommande tiden. Samt en inspirerande upplysning om avkoppling av vacker sort genom hans stora intresse för skogar, fjäll och friluftsliv.

Malin Stalfors, ett känt namn från Swedbank, idag en erfaren företagsrådgivare och utvecklare på Almi. En viktig del av hennes agenda är att utveckla hållbarhetsmål och rapporter för företag i fyrbodal, bland mycket annat intressant.

Erik Öberg, bilbyggaren från Nödinge som blev IT-konsult i Trollhättan bjöd på skratt och leende när han berättade om omständigheterna som tagit honom fram till dagens yrkesroll och företagande i Techstar IT som han driver tillsammans med sin Sabina som också fanns med på plats under eftermiddagen.

Avslutningsvis så fick vi upp årets senaste sponsor och partner till eventet, entreprenören Ingemar Ljung. Ingemars ansikte är välkänt i Vänersborg med sina genom tiderna framgångsrika företag, både ekonomiskt hållbara och uppskattade av besökare och gäster. Han berättade om förvärvet av hotellet 2006 som han steg för steg utvecklat till en levande mötesplats för vänersborgare och tillresta. Det senaste projektet satt vi i under kvällen, den stora eventhallen som stod klar för något år sedan. Där nu årets bankett skall hålla hov.

Vi tackar samtliga som deltog under kvällen och gjorde den till ett trevligt tillfälle att tjöta och lära känna varandra lite bättre. Stort grattis till Jocke Bäckström som var en av dem som vann en lunch på Quality Hotel genom att slå hole in one vid den lilla tävlingen i minigolfhallen på hotellet.

Väl mött

Martin, Glenn och Stefan