Skip to main content

Älvsvingen Invitational 2020 #light2020 version

By 4 maj, 2020Uncategorized

Hej alla Ni som någon gång deltagit i Älvsvingen, golftävlingen där syftet är att samla in pengar till Barncancerfonden.

Älvsvingen väljer att INTE ställa in utan vi ställer om istället. Den tradition som vi skapat av golftävlingen är viktig för oss att genomföra och vi hoppas att alla kommer gilla de nya upplägget som vi kommer att köra detta året. Vi väljer att halvera avgiften och tar även bort finalen till Sueno i Turkiet. Dock så kommer vårt prisbord att vara magiskt ändå. Kvälls aktiviteten/banketten ber Vi att få återkomma till närmare tävlingen på grund av dom rådande omständigheterna som är just Nu.

Tävlingsupplägget kommer i år att vara en 2-manna Scramble istället för individuellt spel och lagspel. Dagen som datumet är i år är fredag den 14 augusti. Tävlingen kommer att ha samma utseende runt banan bland våra partners (Nya som gamla och det är deras fantasi som sätter gränserna) Dagen kommer att starta kl.08:00 med utdelning vid respektive tält (uppdelade av vilket starthål man har i tävlingen 1-6, 7-12 eller 13-18) av goodiebag, innehållande diverse trevliga saker, frukost-kit till varje lag och sitt scorekort. Callaway kommer som vanligt finnas på plats kring rangen där alla har fria rangebollar och kan värma upp innan start. Sedan drar själva tävlingen igång ca 09:00 med en shotgun start. Tävlingen bör vara färdigspelad ca.15:00

Kostnad: 2.500kr/lag

Antalet deltagare: 72st lag (144st spelare)

Platser kvar idag att fylla: 39st lag. Så vänta inte, utan anmäl Ert lag redan idag.

P.S Vi följer givetvis folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Med vänliga hälsningar, Glenn – Martin – Stefan