Skip to main content

Arena Älvhögsborg har siktet inställt på golf

By 23 augusti, 2018Uncategorized

Jonas Enhult som är försäljning och marknadschef på Arena Älvhögsborg har ett genuint golfintresse och han såg genast vilket fantastiskt bra upplägg Älvsvingen Invitational hade på gång. – ”Vi fick en hint om vilka andra företag som skulle vara med och såg att hela samlingen av verksamheter representeras av underbara människor och en dag i deras sällskap vill man inte missa, verken ur nätverkssynpunkt, men också rent personligt, det kommer nog bli mycket skratt utmed banan” säger Jonas.

Här på Arenan så har vi förhållandevis nyligen börjat etablera samarbeten med golfklubbar i vårt upptagningsområde och utvecklat träning- och testprogram för unga så väl som äldre spelare. Det finns mycket att vinna på med att stärka kroppen. Som ung kan man ett utveckla ett stabilare utslag och som äldre så kanske man förlänga tiden man har innan man får ställa klubborna i garaget för gott.

Samtidigt så uppskattar vi det centrala i tävlingen, välgörenheten, att vi när dagen är slut också ser att vi är med och bidrar till Barncancerfonden. Oss från Arena Älvhögsborg hittar ni på hål 8 under dagen. Stort tack redan innan tävlingsdagen ens börjat till Eric och Martin som tagit initiativet till Älvsvingen.