Skip to main content

Bröderna Andersson och Trestad Laser sponsrar det 10:de hålet

By 13 juni, 2018juni 26th, 2018Uncategorized

Vi är fyra bröder, och det har alltid inneburit att det tävlats om allt hela tiden. Så detta med att ställa upp i en golftävling var det ingen tvekan om. Går det att tävla så gör vi det kort och gott. Även om vi inte vinner tävlingen, så är det viktigt att slå varandra säger Peter och Patrick nickar ödmjukt medhållande. Det bästa med tävlingen är ju att man både kan vara delaktig i välgörenhetsdelen med pengarna som går till Barncancerfonden, men också att man får tillfälle att träffa mycket gott folk utmed banan och på kvällen vid banketten på Buddys säger Patrick.

Idrott och sport är något som vi håller varmt om hjärtat och det är viktigt för hela samhället att det finns fungerande föreningar och organisationer som för samman människor för en bra sak. Vi har varit aktiva inom fotboll och bandy genom åren men åldern tar ut sin rätt och nu räcker en golfrunda rätt bra för att hålla kroppen i trim. Det och lite löpning.

Vi lyfter på hatten för Eric och Martin för att de tagit initiativet till Älvsvingen och om de låter tävlingen få växa som evenemang så tror jag att det kommer bli en viktig tradition på orten framöver. Som Fallensdagar fast roligare och att man man vinna över bröderna skrattar Peter.