Skip to main content

Nybörjare men expert, Robin Larsson från Elgiganten i Trollhättan står vid hål 16 i år

By 5 juli, 2019Uncategorized
Robin Larsson är ansvarig för alla företagskunder i Fyrbodal just nu, med upptagningsområde genom norra Bohuslän, men framförallt runt Trollhättan där han är anställd. Han är ursprungligen från Uddevalla så han rör sig tämligen bekvämt mellan kommunerna. Han har jobbat i butiken i Trollhättan i 7 år och ungefär i samband med att de flyttade in i nya lokaler i det nya området så har fokus riktats mot företagskunderna.

-”Det är en ganska stor utmaning jag har framför mig, för det första är det inte så många som känner till att vi har en företagsavdelning, och för det andra så är jag ganska ny i kommunen. Så förutom den goda sak det innebär att sponsra Älvsvingen och se till att stötta Barncancerfonden, så får jag en känsla av att det finns mycket trevlig folk att lära känna genom tävlingen.” säger Robin.

På frågan gällande golf så svarar han kort; nybörjare, och att han kommer vara eventansvarig i samband med tävlingen. -”Vi kommer skicka ut butikens självutnämnda golfproffs på banan.” skrattar Robin.

Den första frågan han ställde när han och Elgiganten erbjöds möjligheten att bli hålsponsorers var – Finns det el där? Med det sagt så kan vi förväntas oss att hål 16 kommer erbjuda någon form av hem- eller företagselektronik, något som Robin är expert på.