Skip to main content

Centralen och vd:n Johan Carlén tror på en stark framtid i Tvåstad och nätverkande i goda sammanhang

By 29 augusti, 2018Uncategorized

Älvsvingen är ett härligt initativ sett ur flera perspektiv. Vi hoppas att evenemanget drar in en minnesvärd summa till forskningen för barncancer. Sedan så följer det trevliga med att träffa nya människor på golfbanan, kanske är det så att vårt nästa avtal initieras vid hål 9 som vi är med och sponsrar.

Vi har ganska nyligen börjat bli bekväma i vår nya anläggning här ute på Trestad Center – en mitt punkt i trestad, men framförallt en knutpunkt för både Trollhättan och Vänersborg som är tävlingens primära upptagningsområde. Vi måste stärka vår kommunikation och vara med på tåget nu när marknaden för handel och hantering av gods är i en utvecklingsfas, där mycket sker dag för dag både för små och stora företag. Den nya anläggningen rymmer en logistikcentral där vi dagligen distribuerar ett stort antal pallar med produkter som skall levereras både till företag, men också mer och mer direkt mot privatpersoner genom e-handel.

Det skall bli kul att träffa alla ute på banan och det är ett par andra golfare som jag gärna hade haft ett par bollar kortare efter 18 hålet, men vi får se hur det går skrattar Johan och tar ett glatt farväl utanför den nya huvudentren till Centralens anläggning.