Skip to main content

Det skall vara gott och leva hälsar Blixt begravningsbyrån

By 24 augusti, 2018Uncategorized

Livet är till för att levas, vi ser till att vara med i livets sista skede och ombesörjer att det blir en värdig tillställning. Men till den stund man tar ner skylten skall livet vara gott. Det är orsaken till att vi är med och sponsrar tävlingen säger Peter Blixt, ingen skall behöva leva med cancer, framförallt inte barn.

Vårt första kontor ligger här i Vänersborg och sedan har vi under de senaste tio åren öppnat nya kontor i kommunerna runt omkring. Min far startade byrån och nu är min son på väg in i företaget, det känns väldigt roligt. Fast det hela hade kunnat sluta med mig. Jag råkade ut för en olycka i unga år när jag spelade hockey och bröt nacken och var helt förlamad från nacken och neråt under fem månader. Det var en lång återhämtning men jag känner fortfarande av skadan som följt mig genom livet. Min skada var till viss del självförvållad, men cancer är ju inte det. Den är orättvis på så många sätt.

Golfen ligger mig varmt om hjärtat och vi är medlemmar på Onsjö så det blir kul med en tävling på hemmaplan.

Vi kommer ordna med en insamlingsaktivitet under Älvsvingen så att vi är med och bidrar till att den totala summan blir så hög som möjligt.